تماشا کنید: پخت نان سنتی رقاق در بندرعباس

رقاق یا رگاگ نوعی نان سنتی خوشمزه ایرانی است که در بندرعباس پخت می‌شود. تهیه این نان سنتی را در این مطلب تماشا کنید.

تماشا کنید: پخت نان سنتی رقاق در بندرعباس

پخت نان محلی در بازارهای شهرهای مختلف هرمزگان بسیار داغ است. نان‌های محلی این استان که در شهرهای مختلف با نام‌های متفاوتی پخت می‌شوند نان کولوکو، توموشی، ریخته، پکاره ،بالاتاوه ای و فتیر است که در برخی کشورهای جنوب شرق آسیا نیز پخت می‌شوند. در این مطلب می‌توانید پخت یکی از نان‌های سنتی بندرعباس به نام رقاق یا رگاگ را تماشا کنید که از خمیری رقیق و تخم مرغ تهیه می‌شود.

 

منبع : کجارو